17/6/09

27 de JUNY: TALLER amb HELENA (ja tenim la llista de materials que has de portar!!)



L'Helena Xurio Arburua, guanyadora del Segon Premi en la passada edició de Verion Scrap. a França, ens porta una idea molt maca per al Mini Àlbum POC A POC 'NEM FENT HISTÒRIA, en un taller de 4 hores a la botiga Scrapa't de Barcelona, el proper dissabte 27 de juny. Ja podeu veure i tocar l'àlbum a la botiga!! ÉS PRECIÓS!!

El curs val 40€ i té les places limitades. El seu preu és una mica més alt del que és habitual en els cursos monogràfics a Scrapa't per la seva durada. L'horari és de 10 a 14 hores.

HAS DE PORTAR

El que normalment portes als cursos de Scrap:
Cúter de presició
Taula de tall
Regle i llàpis
Tisores
Adhesiu (cola, cinta adhesiva de doble cara)
(en pots trobar a la botiga)
i, a més:
7 fotos en blanc i negre de diferents mides, més aviat petites, una d'elles de 10x15 (que és la mida màxima). Totes del mateix tema.
Tisores de formes (en pots trobar a la botiga)
Tintes marró i negre (en pots trobar a la botiga)
Perforadors
(en pots trobar a la botiga, de mides petites)
Paper de vidre
Distressador (si no en teniu no passa res)
Crop a Dile (si no en teniu podeu fer servir la del taller)
Cinta de protecció de pintor
Rotulador negre fi

Guarda't el dia!!!!

Projecte de l'Helena Xurio Arburua
guanyador a Version Scrap







2 comentarios:

  1. Hola Em Dis Cristina Serrano Bernabeu
    He Llegit El Curç Que Feu De Manualitats El Pròxim 27 De Juny M'Agradaria Participar I Saber Com Ho Haig de Fer. M'Agrada Molt Pintar Sobre Tot Amb Sorres De Colors i Pinturess En Fi Espero Rebre Resposta El Mes Aviat Possible

    ResponderEliminar
  2. Per participar en el curs t'has de posar en contacte amb la botiga Scrapa't, telefonant o anant-hi: C/ Mallorca 340 de Barcelona (cantonada amb Independència), telèfon 93 245 7348. Per quedar apuntada has de deixar el curs pagat. Pots fer-ho per transferència o targeta.

    Si no has fet res d'scrapbook et recomano que facis un curs d'iniciació. Informa't a la botiga. Si ets bona en manualitats i no has fet mai scrapbook potser no et serà difícil.

    Fins aviat!

    Mireia

    ResponderEliminar