7/5/09

El mes de Maig

El proper dissabte 9 de Maig la botiga de Barcelona estarà tancada. Disculpeu les molèsties.

A Scrapa't Granollers estem d'inventari. Per aquesta raó i perquè les obres de l'entorn en dificultaran l'accés durant una temporadeta, durant el mes de Maig tan sols obrirem els dies dels tallers programats.


CURSOS d'INICIACIÓ

Dimecres 13 de Maig d'11 a 12'30
Dimecres 20 de Maig d'11 a 12'30
Divendres 29 de Maig d'11 a 12'30 i de 16 a 17'30


El preu del taller es de 15 Euros, amb material inclòs, que s'haurà de pagar prèviament, per poder reservar plaça.

Comprenem que el moment econòmic que vivim ens fa difícils les coses, per això, si ens saludeu en aquest blog i reserveu la vostra plaça al menys 7 dies abans del curs us estalviareu 2 Euros (envia un correu electrònic a info@scrapate.com després de deixar el teu comentari per dir-te com pagar).

Aquesta oferta només és pels cursos de Maig. Ja farem altres jocs pels propers cursos perquè pogueu fer economia tot scrapejant!!

Us esperem!!

3 comentarios:

  1. Jo estic interessada en el curs de Granollers del dia 13 de Maig. Me n'havia parlat de la vostra botiga una companya de feina que ella fa anys que en fa (havia viscut als Estats Units). Ja m'informaràs de la forma de pagament i altres detallets del curs.

    ResponderEliminar
  2. Jo estic interessada en el curs de Granollers del dia 13 de maig. Me n'ha parlat de l'scrap una companya de feina i he vist coses fetes per ella (havia viscut als Estats Units). Ja m'informaràs de la forma de pagament i algún altre detall que calgui. Gràcies

    ResponderEliminar
  3. Som 6 companyes de feina i voldríem fer el curs d'iniciació a Granollers.
    Ja hem enviat un mail...

    ResponderEliminar