27/4/09

Tallers "A LA CARTA" a Scrapa't Barcelona

A Scrapa't Barcelona pots fer un curs d'iniciació en l'horari que tu triis. De dilluns a divendres i de 9,00 a 15,30 pots venir a fer el teu primer taller d'Scrapbooking.

Passa't per la botiga, o bé ens escrius un email o ens telefones i montarem el teu taller "a la carta"-

Ja no tens excusa per començar a fer Scrapbooks!!
T'hi esperem!!

Talleres "a la carta" en Scrapa't Barcelona

En Scrapa't Barcelona puedes hacer un curso de iniciación en el horario que tú escojas. De Lunes a Viernes y de 9'00 a 15'30 puedes venir a hacer tu primer taqller de Scrapbooking.

Pásate por la tienda, o nos escribers un email o nos llamas y organizaremos tu taller "a la carta"

Ya no tienes excusa para empezar a hacer Scrapbooks!!
Te esperamos!!

2 comentarios:

  1. Aquest missatge va dirigit a l´encarregat de la nova botiga del c/Mallorca i a totes les persones interessades. Jo fa molt de temps q estig interessada en apendre i ara q ho ting al costat de casa ahir em vaig decidir anar a demanar informació QUIN DESSASTRE!!!! la noia que hi havia a les 6:30 de la tarda no tenia gens de ganes d´atendre o no en tenia ni idea , desprès de més de 5 min.esperant q es decidis a atendrem (les 2 soles a la botiga) no va ser capaç de dir-me com funcionaven els cursos,els monogràfics etc...
    Si pensen q possant gent amb aquestes poques ganes darrera d´una botiga la cosa tirarà endavant van molt equivocats i més en un tema q no deixa de ser un hobby,espero q d´ara endavant la gent q vingui a demanar informació estigui més ven atessa que jo. MOLTISSIMES GRÀCIES

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per l'avís.

    La noia que et va "tocar" a la botiga de Barcelona ja no esta treballant amb nosaltres. Em sap molt de greu que et trobesis amb ella i només dir-te que si vols tornar a passar ja no et trobaràs en aquesta desagradable situació.

    Gràcies.

    ResponderEliminar